Prefab-beton.be

Prefab keermuren in beton

Keermuren

Keermuren in prefab beton zijn heel stevig. Zonder prefab beton waren keermuren nooit zo sterk geweest.

Het grote voordeel van een keermuur is dat zo gemakkelijk grondstoffen gescheiden kunnen worden. Veel keermuren vindt men terug op grondstof terreinen of containerparken. De keermuren zijn soms heel hoog. Tot vele meters hoog worden ze standaard in prefab beton gefabriceerd. Er zijn veel producenten van keermuren. Vooral Belgen zijn gespecialiseerd in betonnen keermuren, en dan in het bijzonder in prefab beton.

Toch hebben keermuren meer toepassingen dan men op het eerste moment zou vermoeden. De keermuren in prefab beton zijn dan ook heel sterk en gemakkelijk te onderhouden. Zelfs wanneer ze buiten staan, gaan ze een lange tijd mee. Als men tegen keerwanden rijdt met de tractor of ander grote machine, zullen de keermuren daar weinig last van ondervinden.

Een keermuur kan ook geschilderd worden. In alle kleuren kan men de keermuren spuiten. Zo hebben keerwanden ook nog een soort van design gevoel. Voor meer info en gerichte informatie over keermuren in prefab beton, neem snel contact met de keermuur-specialisten.

meer prefab beton toepassingen

 

 

sitemap prefab-beton.be

alles over beton via e-beton.be